Braverman Test: Ontdek Jouw Gelukshormonen Balans


Dank je wel voor je interesse in het ontdekken van je neurotransmitterbalans met behulp van de Braverman Test. Deze test kan je waardevolle inzichten bieden in je dominante natuur en mogelijke tekorten van gelukshormonen. Hieronder vind je een stapsgewijze uitleg van hoe je de test kunt uitvoeren:

  1. Je ontvangt een link naar een Excel-bestand met de vragenlijst. Dit bestand is opgesplitst in twee delen voor gemakkelijke navigatie.

  2. Het eerste deel van de Braverman Test is gericht op het identificeren van je dominante natuur (kracht) en het tweede deel op het identificeren van eventuele tekorten (klacht) in de vier neurotransmitters.

  3. Neem de tijd om de vragenlijst in te vullen. Beantwoord de vragen zoals je je meestal voelt op een meer doordeweekse dag. Denk aan je algemene gemoedstoestand en reacties op bepaalde situaties. Het maakt niet uit hoelang je deze symptomen al ervaart. Beantwoord de vragen zoals je je op dit moment voelt.

  4. Download en bewaar het Excel-bestand op je computer alvorens het in te vullen. Gebruik 'Ja' of 'Nee' om de vragen te beantwoorden. Je kunt ook de toetsen J, N en ↓ gebruiken om je keuzes te maken.

  5. Zodra je alle vragen hebt beantwoord, zal de test je resultaten direct berekenen en weergeven.

Belangrijke Aandachtspunten:

  • Houd er rekening mee dat de test het beste op een computer kan worden ingevuld en niet op een smartphone of tablet.

  • De test is bedoeld als een richtlijn en inzicht in je mogelijke neurotransmitterbalans. Het vervangt echter geen professioneel medisch advies. Als je ernstige zorgen hebt over je gezondheid of welzijn, raden we je aan om contact op te nemen met een medische professional.

  • We raden aan om de test in een rustige omgeving in te vullen, zodat je jezelf nauwkeurig kunt evalueren.

Klik hieronder om de XL-versie van de test te downloaden en begin je reis naar een beter begrip van je neurotransmitterbalans. Wees open voor de inzichten die je kunt verkrijgen en onthoud dat kleine veranderingen kunnen leiden tot grote verbeteringen in je welzijn.

Dank je wel voor je toewijding aan je eigen welzijn en gezondheid. Samen kunnen we werken aan een gebalanceerd en gelukkiger leven!

Gelukshormonen hebben alles te maken met het oproepen van emoties zoals angst of blijdschap, ze bepalen in belangrijke mate hoe we ons voelen.