you may say i'm a dreamer but i'm not the only one
you may say i'm a dreamer but i'm not the only one

Ik ben Véronique Maes, geboren op 18 april 1969, en sinds 2020 woon ik aan de kust, samen met mijn man Peter en onze hond Kamiel. Af en toe komen onze kinderen over de vloer, samen vormen we een nieuw samengesteld gezin met vijf prachtige jongvolwassenen.

Na een professionele carrière in de bedrijfswereld, besloot ik in 2002 om een mobiel relaxatiecentrum voor bedrijven op te richten. Met mijn "Dreams on Wheels" bus reed ik naar bedrijven om mensen een welverdiend moment van ontspanning te bieden tijdens hun drukke werkdagen. Sinds 2016 ben ik werkzaam als coach Preventief Gezondheidsbeleid, waarbij ik verschillende bedrijven heb bijgestaan bij het opzetten van een preventieve gezondheidsbeleid en het organiseren van gezondheidsprogramma's op de werkvloer.

Mijn passie voor welzijn en gezondheid heeft me ertoe aangezet om mijzelf voortdurend te blijven ontwikkelen. Ik heb workshops en opleidingen gevolgd in uiteenlopende onderwerpen en technieken, zoals shiatsu, yoga, relaxatie, burn-outpreventie, biofeedback, EFT (Emotional Freedom Techniques), hartritmecoherentie, Neuro Brein Masterclass, stressmanagement, behandeling van stemmings- en slaapproblemen, de oorzaken en het herstel van slaapstoornissen, Medische Basiskennis volgens de PNI (Psycho-Neuro-Immunologie), en recentelijk de opleiding tot Integrale Orthomoleculaire Therapeut in 2023.

Mijn focus verschuift bewust naar een meer individuele aanpak, omdat ik de groeiende behoefte aan persoonlijke begeleiding de afgelopen jaren heb gevoeld.

Echter, mijn missie blijft onveranderd sinds 2002: "Mensen met elkaar verbinden, maar ook met zichzelf." Ik kijk er dan ook enorm naar uit om jou persoonlijk te mogen begeleiden op je pad naar een gezond en gelukkig leven!

Met warme groeten, 

Véronique

Samen is beter - Simon Sinek

*Voor medische of psychische klachten raadpleeg dan eerst je arts.