La Remise , gezondheidsbeleving voor therapeuten en hun cliënten

Ben jij een toegewijde therapeut die anderen begeleidt naar een gezondere levensstijl, maar voel je soms dat je zelf wat extra ondersteuning kunt gebruiken in het naleven van gezonde gewoonten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Als ervaren gezondheidsprofessional begrijp ik hoe uitdagend het kan zijn om de gezonde levensstijl die je aan je cliënten onderwijst ook zelf volledig toe te passen. Onder het motto "practice what you preach" bieden wij jou La Remise aan.

La Remise is een plek in de Provence waar jij samen met je cliënten kunt zijn, terwijl je zelf volledig wordt ondergedompeld in gezonde gewoonten volgens de orthomoleculaire therapie. Hier kun je even ontspannen terwijl wij voor je cliënten zorgen én voor jou. Dit is een unieke kans om zelf de regie over je gezondheid te nemen. Ik heb helaas te vaak gezien dat therapeuten ten onder gaan door gebrek aan zelfzorg, en spreek uit eigen ervaring.

Als therapeuten zijn we voortdurend bezig met anderen, waardoor we onszelf te vaak uit het oog verliezen. Dus dit is een oprecht hart onder de riem voor alle therapeuten, om jullie eraan te herinneren dat ook jullie recht hebben op momenten voor jezelf. Door zelf optimaal voor je gezondheid te zorgen, ben je niet alleen een betere ondersteuning voor je cliënten, maar dien je ook als inspirerend voorbeeld voor hen. Neem dus af en toe de tijd voor jezelf, en laat ons je daarbij helpen.

Onze aanpak

In onze aanpak draait alles om de totale beleving van gezondheid en welzijn. Stap binnen en laat je zintuigen verwennen door heerlijke gezonde biologische voeding en streekproducten, zorgvuldig samengesteld om je lichaam te voeden en te ondersteunen. Ontspan en beweeg op maat van wat jouw lichaam nodig heeft, met aandacht voor individuele behoeften en mogelijkheden.

Geniet van de prachtige natuurlijke omgeving van de Mont Ventoux, waar je kunt wandelen, fietsen of gewoon kunt zijn en de krachtige energie kunt absorberen. Laat je inspireren door de majestueuze schoonheid van deze omgeving terwijl je jezelf oplaadt en in harmonie komt met de natuur om je heen.

Bij La Remise streven we ernaar om een plek te creëren waar lichaam, geest en ziel in perfecte balans kunnen komen.

De accommodatie

In "La Remise" verblijven jullie in een volledig gescheiden privé deel van een uitzonderlijk gelegen huis. Een ruime leefruimte, bestaande uit een woonkamer met kitchenette, salon en eethoek, voorzien van kachel en airco garanderen in alle seizoenen een aangename sfeer.
Vanuit de tuin heb je zicht op het Nationaal Natuurpark 'Les Baronnies' en de legendarische Mont Ventoux. 

De accommodatie omvat twee slaapkamers met tweepersoonsbedden, waarbij kamers gedeeld kunnen worden. Voor extra privacy is er een slaapplaats op de mezzanine of in een buitentent van de leefruimte, zodat je in alle rust kunt overnachten. Terwijl we een gedeelde badkamer met douche en toilet hebben, stimuleren we het buitenleven met faciliteiten zoals een zwembad, buitendouche en fitnessruimte. 

Bij La Remise streven we ernaar om niet alleen de geest te verfrissen, maar ook het lichaam te versterken door de verbinding met de natuur te omarmen. Kom tot rust, herstel en geniet van een verblijf dat jouw welzijn bevordert in alle opzichten. Laat ons je ondersteunen terwijl je jouw cliënten aan ons toevertrouwt. 

Welkom bij La Remise, waar herstel begint voor zowel jou als jouw cliënten.

Wie zijn wij?

Wij zijn Véronique en Peter. Als Gezonde Leefstijl Coachen willen we deze helende plek met jou delen en begeleiden we jou naar een gezonde leefstijl en een betere kwaliteit van leven. Vanuit een gecombineerde leefstijlinterventie kijken we niet alleen naar voeding en beweging, maar ook naar slaap, stress, ontspanning en een positieve mindset. Het draait allemaal om goede keuzes maken. Keuzes die je helpen en die bij je passen. 

Praktische info

Verblijf en maaltijden zijn inbegrepen (tarief en gedetailleerd aanbod op aanvraag)

Je zorgt voor eigen vervoer, dat kan met de wagen of met de TGV tot Avignon.

Beschikbare data voorjaar 2024: 

  • zo 05/05 tem vr 10/05
  • zo 12/05 tem vr 17/05
  • zo 19/05 tem vr 24/05
  • zo 02/06 tem vr 08/06