Peter Couvent

Na mijn opleiding als kinesitherapeut ben ik aan de slag gegaan met een eigen kinepraktijk. Al snel kwam ik tot de conclusie dat dit beroep niet aan mij was besteed. Ik wou mensen preventief verder helpen niet alleen curatief. 

Ik startte met een fitnessclub "Het Fithuis" om mensen in beweging te krijgen. Van de privémarkt ging ik naar de bedrijfswereld en na enkele jaren was mijn bedrijf The Healthworks Company de marktleider van de Corporate Fitness. In 2020 heb ik mijn zaak verkocht en sindsdien werk ik als zelfstandig preventie adviseur en ergonoom. 

Enkele veranderingen in mijn eigen leefstijl hebben er niet alleen voor gezorgd dat ik 15kg minder weeg als enkele jaren geleden, maar ik voel me ook veel fitter, helder in mijn hoofd en vooral veel gelukkiger.

Véronique Maes

In 2002 ben ik gestart als zelfstandig welzijnscoach voor bedrijven en ben ik zaakvoerder van The Relax Company

Geboeid door de wereld van welzijn en gezondheid, heb ik me verdiept in  diverse workshops en opleidingen zoals relaxatietherapeut, burn-out coach, Biofeedback, EFT, Hartritmecoherentie,  Neuro Brein Masterclass, Behandeling van stress, stemming- en slaapproblemen, Oorzaken en herstel slaapproblemen, Medische Basiskennis volgens de PNI en Integrale Orthomoleculaire Therapie.

Sinds 2016 ben ik coach Preventief Gezondheidsbeleid en heb ik diverse bedrijven mogen begeleiden bij het opstarten van een preventief gezondheidsbeleid op de werkvloer. 

Samen is beter

We hebben elkaar ontmoet dankzij een klant die er van overtuigd was dat The Relax Company en The Healthworks Company wel iets voor elkaar konden betekenen... Deze klant had gelijk, sindsdien hebben we niet alleen een professionele relatie maar is er ook een mooie liefdesrelatie gegroeid. 

We zijn getrouwd, leven en werken afwisselend aan zee en in de Provence. Samen hebben we een nieuw samengesteld gezin met 5 prachtige  jongvolwassen kinderen en onze speelse hond Kamiel.

*Voor medische of psychische klachten raadpleeg dan eerst je arts.  

Zet vandaag de eerste stap