Véronique Maes

In 2002 ben ik gestart als zelfstandig welzijnscoach voor bedrijven en ben ik zaakvoerder van The Relax Company

Geboeid door de wereld van welzijn en gezondheid, heb ik me verdiept in  diverse workshops en opleidingen zoals shiatsu, yoga, relaxatietherapeut, burn-out coach, Biofeedback, EFT, Hartritmecoherentie,  Neuro Brein Masterclass, Behandeling van stress, stemming- en slaapproblemen, Oorzaken en herstel slaapproblemen, Medische Basiskennis volgens de PNI, Integrale Orthomoleculaire Therapie (in opleiding 2023)

Sinds 2016 ben ik coach Preventief Gezondheidsbeleid en heb ik diverse bedrijven mogen begeleiden bij het opstarten van een preventief gezondheidsbeleid op de werkvloer. 

Peter Couvent

Na mijn opleiding als kinesitherapeut ben ik aan de slag gegaan met een eigen kinepraktijk. Al snel kwam ik tot de conclusie dat dit beroep niet aan mij was besteed. Ik wou mensen preventief verder helpen niet alleen curatief. 

Ik startte met een fitnessclub "Het Fithuis" om mensen in beweging te krijgen. Van de privémarkt ging ik naar de bedrijfswereld en na enkele jaren was mijn bedrijf The Healthworks Company de marktleider van de Corporate Fitness. In 2020 heb ik mijn zaak verkocht en sindsdien werk ik als zelfstandig preventie adviseur en ergonoom. 

Enkele veranderingen in mijn eigen leefstijl hebben er niet alleen voor gezorgd dat ik 15kg minder weeg als enkele jaren geleden, maar ik voel me ook veel fitter, helder in mijn hoofd en vooral veel gelukkiger.

Samen is beter

In 2018 hebben we elkaar ontmoet dankzij een klant die er van overtuigd was dat The Relax Company en The Healthworks Company wel iets voor elkaar konden betekenen... 

Deze klant had gelijk, sindsdien hebben we niet alleen een professionele relatie maar is er ook een mooie liefdesrelatie gegroeid. We zijn getrouwd, leven en werken afwisselend aan zee en in de Provence. Samen hebben we een nieuw samengesteld gezin met 5 prachtige  jongvolwassen kinderen en onze speelse hond Kamiel.

Als Gezonde Leefstijl Coachen begeleiden we jou naar een gezonde leefstijl en een betere kwaliteit van leven. Vanuit een gecombineerde leefstijlinterventie kijken we niet alleen naar voeding en beweging, maar ook naar slaap, stress, ontspanning en een positieve mindset. Het draait allemaal om goede keuzes maken. Keuzes die je helpen en die bij je passen. Samen zorgen we ervoor dat je je plan goed uitstippelt, zodat je voortgang hebt. Ook houden we steeds rekening met adviezen van een arts of een therapeut*.

Dit alles zorgt ervoor dat je vertrouwen en motivatie opbouwt en jezelf blijft ontwikkelen. Je zal merken dat je algauw plezier krijgt in het verbeteren van je dagelijks leven en dat bovendien beloond wordt door de resultaten die jouw traject oplevert.

*Voor medische of psychische klachten raadpleeg dan eerst je arts.  

Zet vandaag de eerste stap