Gezonde Leefstijl Beleefdag

Tijdens een Gezonde Leefstijl Beleefdag sta JIJ centraal en zet je de eerste stap naar een gezondere Leefstijl. Ik bied jou ondersteuning en advies in het halen van jouw persoonlijke doel maar de regie ligt volledig bij jezelf. Afhankelijk van jouw behoeften en prioriteiten kiezen we de thema's en de werkvormen die best bij jou passen.

 • Gezonde Leefstijl Check-up

Om de Gezonde Leefstijl Check-Up voor te bereiden ontvang je de Gezonde Leefstijl Checklist. We starten de Gezonde Leefstijl Check-Up met een korte evaluatie van jouw persoonlijke noden en behoeften die vanuit deze checklist naar boven komen. We bepalen jouw motivatie en doel van het Gezonde Leefstijl Beleefdag. 

Indien jouw Beleefdag werd voorafgegaan door Gezonde Leefstijl Consult gaan we verder inzoomen op jouw persoonlijke ervaringen. Wat gaat er goed en waar kan je extra ondersteuning gebruiken? 

 • Gezonde Leefstijl Stretch & Relax

Tijdens een Stretch & Relax sessie brengen we je lichaam in beweging met zachte stretch en beweegoefeningen. Je krijgt een korte maar zeer krachtige bewegingsoefening mee die je dagelijks kan uitoefenen. Deze beweging stretcht je volledige lichaam, zorgt ervoor dat afvalstoffen vrijkomen, laat je energie stromen, doet spierspanningen verdwijnen, geeft je mentale kracht en stevigheid en vooral ze geeft je een zalig gevoel van welzijn.

 • Gezonde Leefstijl Rituelen

Gezond Zijn is Gezond Doen. Het volstaat om ongezonde gewoontes om te zetten in gezonde dagelijkse rituelen en dit een tijdje vol te houden. Op die manier zal je lichaam en geest er de voordelen van ondervinden zodat deze rituelen zonder veel inspanning een nieuwe Gezonde Leefstijl wordt. We leggen de focus op 7 gezonde rituelen. 

 • Gezonde Leefstijl Nutricoaching

Wat je eet bepaalt wat je doet, wat je denkt en hoe je je voelt. Voeding maakt dus een belangrijke deel uit van een gezonde leefstijl. We gaan dieper in op jouw gezonde voedingsgewoonten. Dit kan variëren van hoe je een energiedip na de lunchpauze kunt voorkomen, maar we geven je ook graag concrete tips voor een snel en gezond ontbijt, lunch of tussendoortje.

Tijdens de middag maken we tijd voor een lekkere en gezonde lunch en gaan we even uitwaaien op het strand.

 • Gezonde Leefstijl Mindset

Om een gezonde mindset te ondersteunen laat ik je kennismaken met EFT of Emotional Freedom Technique. Dit is een soort 'psychologische acupunctuur' om negatieve emoties op te heffen. Stress ervaren we niet alleen in ons hoofd, maar kunnen we voelen in ons hele lichaam, zoals vb druk in onze borst of spanning in onze buik, daarom is het zo krachtig om een ​​  zelfhulptechnieken te gebruiken die zowel inwerken op het mentale als het fysieke. 

 • Shiatsu Break
 • We eindigen de Gezonde Leefstijl Consult met een Shiatsu Break, een revitaliserende massage uitgevoerd op de kledij. Tijdens een shiatsu massage wordt er vooral gewerkt op de energiebanen en bepaalde drukpunten in het lichaam. Deze Shiatsu Break geeft je van kop tot teen een zalig gevoel van ontspanning.

  • Gezonde Leefstijl Toolkit

  Na de Gezonde Leefstijl Beleefdag krijg je enkele tools mee naar huis om je verder te ondersteunen in het verder zetten van je Gezonde Leefstijl : Gezonde Leefstijl Checklist, Gezonde Leefstijl Boodschappenlijst, Gezonde Leefstijl Ebook.

  Praktisch

  • Duur : 6 uur
  • Voorzie gemakkelijke kledij
  • Gezonde Leefstijl Coach : Véronique
  • Tarief : 150€
  • Locatie : Sint-Idesbald (Koksijde)