La Remise

Voor velen van ons is het leven een ratrace geworden.  Ons lichaam en geest worden constant overprikkeld. We hebben het gevoel steeds beschikbaar te moeten zijn. Alarmsignalen van het lichaam worden genegeerd. We verliezen onze balans en natuurlijk ritme. We lopen onszelf voorbij, gaan in overdrive en raken opgebrand. 

Ons hedendaagse levensstijl zit vol uitdagingen die ons ervan weerhouden om aandacht te schenken aan wat er écht toe doet. Wanneer je overweldigd wordt door verplichtingen en dagelijkse verantwoordelijkheden, is het een uitdaging om tijd en aandacht te besteden aan je eigen fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid. 

De Gezonde Leefstijl "Twin Retreat" is gebaseerd op de wetenschap dat een veilige, ondersteunende en inspirerende omgeving kan dienen als katalysator voor een krachtige en vervullende persoonlijke herbronning. 

Vanuit een holistische aanpak willen we jou en je partner onderdompelen in de "geneugten van het leven", gebouwd op de fundamenten van een Gezonde Leefstijl : beweging, voeding, ontspanning en een gezonde mindset.

Je verblijft vijf dagen en zes nachten in "Le Goût des Merveilles".

Le Goût des Merveilles is gelegen in Mirabel-aux-Baronnies, een prachtig dorpje in de Drôme Provençal. Tussen wijngaarden, olijfbomen, lavendelvelden en met uitzicht op de legendarische Mont Ventoux, is Le Goût des Merveilles de perfecte uitvalsbasis voor een Gezonde Leeftstijl Twin Retreat.

Tijdens deze midweek geven we jullie onze volledige aandacht en staan gezond eten, bewegen, ontspannen en genieten centraal. 

In het programma voorzien we dagelijks een gezond ontbijt, lunch en diner, natuurcoachings, massages, yoga en relaxatie, fitness en gezonde leefstijl consults rond voeding, beweging en gezonde mindset. Hierbij houden optimaal rekening met persoonlijke doelstellingen.

Praktisch

  • Duur : midweek (ma - vr) - aankomst op zondagavond
  • Verblijf 5 nachten in 2 pers-kamer, prive badkamer
  • Maaltijden inbegrepen
  • Gezonde Leefstijl Coach : Véronique en Peter
  • Tarief : 2.600€/ 2 pers
  • Locatie Mirabel-aux- Baronnies
  • Transfer Avignon TGV naar Mirabel is voorzien (reis naar Avignon zelf te plannen)