Gezocht : kandidaat voor Gezonde Leefstijl Consult

14-09-2023

Hallo, ik ben Véronique en in het kader van mijn portfolio opdracht voor de opleiding Integraal Orthomoleculair Therapie, ben ik op zoek naar een kandidaat (m/v) die een 2tal uur kan vrijmaken voor een Gezonde Leefstijl Consult. De opleiding Orthomoleculaire Therapie is speciaal voor gezondheidsprofessionals die orthomoleculaire behandelingen willen aanbieden.

Ik ben specifiek op zoek naar mensen die last hebben van één of meerdere klachten zoals :

  • Spijverteringsklachten
  • Stress - en slaapproblemen
  • Algemene vermoeidheidsproblemen en energiegebrek zonder specifieke medische oorzaak

Het doel van dit portfolio is het opstellen van een anamnese en een aangepast behandelplan maken met leefstijlinterventies op vlak van voeding, beweging, leefstijl en suppletie. 

Het Gezonde Leefstijl Consult (1u30) gaat door in Sint Idesbald (Koksijde), is volledig gratis, vrijblijvend en kan ingepland worden  (Koksijde) vanaf 5 december 2023.

Als kandidaat ben je bereid om de interventies toe te passen en je ervaring te delen. Dit zal zijn onder de vorm van een 2de online opvolggesprek (1u).

Je deelname blijft anoniem.

Dus zie je dit als een unieke opportuniteit om je leefstijl en gezondheid eens onder de loep te nemen? Stuur me dan een mailtje met je motivatie, voorstelling van jezelf (naam, geboortedatum) en een korte omschrijving van je vraag of klacht. Ik neem dan zo snel mogelijk met jou contact op.

Je mag dit bericht zeker delen met familie of vrienden! :)

Hartelijke groet,

Véronique

info@gezondeleefstijlcoach.be 

Ik stel me kandidaat!