Nieuw in Sint-Idesbald : orthomoleculaire leefstijl coaching

01-03-2024

Vanaf 1 maart kan je in Sint Idesbald (Koksijde) terecht bij Véronique Maes van www.gezondeleefstijlcoach.be

Ik ben Véronique, jouw persoonlijke orthomoleculair leefstijlcoach. Ik help mensen zoals jij om op een holistische manier naar hun gezondheid te kijken en hun welzijn te optimaliseren door middel van voeding, leefstijl en biochemische ondersteuning.Wat maakt mijn aanpak anders dan die van andere professionals? 

  1. Persoonlijke benadering: Ik geloof in de kracht van een persoonlijke aanpak. Ik luister naar jouw unieke behoeften, doelen en situatie, en ontwikkel een plan dat specifiek is afgestemd op jou.

  2. Holistische aanpak: Gezondheid gaat niet alleen over wat je eet; het gaat ook over hoe je leeft, denkt en je voelt. Samen verkennen we alle aspecten van jouw leven om een gezonde balans te vinden die bij jou past.

  3. Biochemische optimalisatie: Mijn aanpak omvat het ondersteunen van de biochemische processen en werkingsmechanismen in je lichaam met behulp van voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en vetzuren. Door deze processen te ondersteunen, streven we naar een algeheel gevoel van welzijn en vitaliteit.

  4. Zelfhelend vermogen: Ik geloof sterk in het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen. Samen werken we aan het versterken van jouw zelfherstellend vermogen, zodat je optimaal kunt functioneren en gezond kunt blijven.

It's all about energy - Iedere cel in ons lichaam heeft energie nodig. Voldoende energie op de juiste plaats is de voorwaarde voor het optimaal te kunnen functioneren van lichaam en geest. Leo Pruimboom

Of je nu worstelt met specifieke gezondheidsproblemen, je energieniveau wilt verhogen, minder stress wil ervaren of gewoon een algemeen gevoel van welzijn wilt bereiken, ik sta klaar om je te ondersteunen op je reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

Als jij er klaar voor bent om bewust te kiezen voor een gezondere levensstijl, dan kijk ik ernaar uit om je te ontmoeten. Zet vandaag de eerste stap boek online jouw intakegesprek.